Arxiu de la categoria: WordPress

Proves de plugins i problemes que he tingut a l’hora d’utilitzar wordpress

Plugin Language Selector Related per a WordPress

Fa molt de temps que tenia al meu cap la idea d’escriure el meu blog en varis idiomes (per així poder practicar i no oblidar les poques llegues que conec) però amb els últims canvis en la política de Google respecte al contingut duplicat i la nul·la possibilitat de WordPress per relacionar contingut en altres idiomes va fer que em tragués la idea del cap.

Parlant amb un amic d’això, em va animar a escriure un plugin per poder relacionar el contingut en altres idiomes però, poc a poc ho vaig anar deixant al sac de coses pendents de fer perquè, a part de no tindre gairebé temps, mai havia tocat el codi de WordPress, i no sabia per on començar, fins que un dia vaig anar al congres de WordPress a Sevilla i em va tornar a obrir la curiositat sobre aquest CMS. Amb una petita base al meu cap, vaig decidir investigar una mica i el resultat es diu language-selector-related (Selector d’idiomes relacionats) per a WordPress.
Continua llegint

Redirigint els estàtics de WordPress

Aquesta setmana vaig tindre l’oportunitat d’anar a una xerrada de WPO en la que li donaven un bon repas a com millorar el rendiment a un blog funcionant amb WordPress, per lo que vag decidir posar-li les piles al meu i millorar-li el rendiment una mica.

Un dels temes que es va parla va ser, el de separar els estàtics (o uploads) del domini principal per a que els navegadors carregin en paral·lel el contingut i les imatges, reduint el temps de carrega de las pagines.
Continua llegint